Om Innholdet i PawTalk Pakkene


Informasjon & Spesifikasjon for PawTalk Lydknappene

Lydknappene kommer med 2x forhåndsinstallerte AAA-batterier i hver lydknapp.

Kan min hund/katt bruke lydknappene? Fra 1. September 2022 har vi oppgradert våre lydknapper slik at de nå er hele 30% lettere å trykke ned og aktivere sammenlignet med vår første generasjon lydknapper! Dette betyr at våre PawTalk lydknapper er perfekte for hunder i alle størrelser og nå også katter! 

Lydknappene våre har en AV/PÅ bryter på bunnen, for når du ønsker å slå av knappen om den ikke er i bruk over lengre tid, samt en liten knapp på undersiden for opptaksfunksjon. Hold inne den lille svarte knappen på undersiden til knappen gir fra seg en lyd, så kan du ta opp stemmen din med det ordet du skulle ønske!

Knappene bruker lite strøm for hvert trykk, noe som betyr at du vil kunne gå gjennom hundrevis av avspillinger på knappen før du må begynne å tenke på å bytte batterier.

Lydknappenes størrelse er redusert fra originalt 9cm til 8cm omkrets for å spare plass samtidig som vi bevarer lydkvalitet og funksjon ved å ikke redusere størrelsen for mye!Informasjon & Spesifikasjon for PawTalk Mattene

Våre matter har som funksjon å organisere, holde på plass og gjøre det enklere for eier og hund å differensiere knapper fra hverandre ved hjelp av farger. 

PawTalk Original Mattene består av fire farger:

  • Lyseblå
  • Mørkeblå
  • Rød
  • Gul

Vi har også PawTalk Moderne Mattene som kommer i 2 farger:

  • Moderne Brun
  • Moderne Blå

Alle mattene, uavhengig av farge, har akkurat samme størrelse og funksjon.

Mattene har gummi-underlag for å sikre godt feste på gulvet, mykt skum i midten og en hard plastikk-overflate som er laget for å tåle bruk!

Hver PawTalk matte har plass til totalt 6stk Lydknapper, så du kan selv velge hvor mange lydknapper du ønsker å ha i hver matte og hvordan du ønsker å plassere de.

Informasjon & Spesifikasjon for PawTalk Klistermerkene

Klistermerker med symboler som limes på lydknappene. Klistermerkene gjør det enklere å organisere og kjenne igjen lydknappene for både deg og kjæledyret ditt. 

1. September 2022 har oppgraderte vi våre klistemerker pakker. Antall klistermerker økte fra 46stk i en pakke til 72stk uten ekstra kostnad. Vi gjorde også klistermerkene vannbestandige og enklere å ta av knappene senere, om du ønsker å bytte.