Ofte Stilte Spørsmål

Hos oss er vårt fokus 100% på våre kunder og deres opplevelser med PawTalk!
Vi jobber hver dag for å forbedre alle aspekter rundt vår produkter og tjenester, og vi skal alltid være det beste alternativet tilgjengelig når det kommer til fornøyde kunder.

Når du handler fra oss så blir du en del av PawTalk Familien, hvor alle spørsmål blir besvart, og hvor vi går langt for å sørge for at PawTalk virkelig blir noe fantastisk for akkurat deg og din firbente.

JA!

Ja! Ved å holde inne opptaksknappen på undersiden vil du kunne spille inn lyden du ønsker.

Jeppsi peppsi! Vi har oppgradert våre lydknapper til å være mye mer sensetive på trykk en før, det betyr at alle hunder, uansett størrelse, kan bruke PawTalk!

PS: Katter kan selvfølgelig også bruke PawTalk. Veier katten under 1KG må det nok to poter til for å aktivere lydknappen.

Ja! Ved bestilling sendes vi ut vårt «Kom i Gang med PawTalk» instruksjonsark til deg e-post.
Her vil du finne informasjon som:
Hvordan best forberede hunden din for PawTalk, og hvordan lære PawTalk når du har mottatt din pakke.

Merk at guiden kun foreløpig er laget for hund, men for katter har vi mange flinke medlermmer i PawTalk Familien Facebook-gruppen!

Mattene er designet for å holde lydknappene på plass, organisere og for å lettere kunne skille knappene fra hverandre ved hjelp av plassering og ulike farger!

Lett som en plett! Vi tilbyr 45 dagers fri retur fra kjøpsdato. Vi er helt sikre på at dere vil elske PawTalk, men skulle tilfellet likevell dukke opp så er det bare å sende oss mail på retur@pawtalk.no, så ordner vi alt!

PawTalk selges eksklusivt via vår nettbutikk, www.pawtalk.no.
Hvem vet, kanskje dukker vi opp i butikker en dag, men akkuratt nå har vi ingen planer om dette!

Vi leverer produktene fra vårt lager innen 24 timer fra ordren ble plassert, med unntak av helger og helligdager når PostNord / Bring ikke leverer. Bestillinger plassert innen kl 09:00 Man-Fre vil vanligvis bli sendt ut samme dag. Utover dette er forventet leveringstid 2-5 dager avhengig av hvor i landet du bor!

Opplever du at pakken din ikke har kommet frem innen 5 virkedager, anbefaler vi at du sender oss mail på kundeservice@pawtalk.no så sørger vi for å sette ekstra fart i pakken din!

Ja, knappene kommer med forhåndsinstallerte batterier!

Du kan forvente hundrevis av lydavspillinger før du må bytte batterier. Med andre ord er det ingen grunn til bekymring!